Kalmar Tatueringsmässa 2017

    Då var det dags för årets höjdpunkt i Kalmar med Tatueringsmässan. Jag om min kompis Camilla hade bokat in oss Slottshotellet i Kalmar. Det är så bekvämt när man inte bor i stan och när tatueringsmässan är en fest i två dagar. Camilla hade n kompis som passade på att tatuera sig ordentligt under mässan, och var även med och tävlade sedan. Så honom höll vi koll på under mässan.

    På fredagen gick vi dit i skaplig tid och gick runt och tittade på alla utställare. Jag blev riktigt sugen på att tatuera in Legend of Zelda trianglarna. Men priset är rätt mycket för något så litet, så jag struntade i det. Grabbarna i Lillasyster figurerade flitigt bland de som skulle tatuerade sig.

    Tatueringsmässan hade även tävlingar både på fredagen och lördagen. Jag passade då på att ta ett foto på konferencierns tatuering på benet. Ett resultat av förra årets mässa när han och Martin (sångare Lillasyster) låg och tatuerade varandra samtidigt.

    På fredagen spelade Hazy/Dizzy som är ett riktigt bra coverband på AC/DC. Jag såg dem på tatueringsmässan två år tidigare. Senare på kvällen spelade även mina storfavoriter Lillasyster. Tyvärr tror jag Lillasyster hade lite problem med ljudet och det kändes att de inte gav allt. Men det var ju Lillasyster, så man vrålade på tillsammans med de andra.

    På lördagen tappade jag sugen, man är ju ingen ungdom längre så ibland är det svårt att komma igång dag 2. Men mest var det nog musiken som drog ner stämningen. Tidigare på kvällen var det Martin Berglund som jag såg helgen innan i Blomstermåla. Denna gång körde han trubadur utan sin stödorkester. Efter ett par tävlingar med tatueringar så var det dags för Prudence som är något lokalt hemmahörande från Oskarshamn/Hultsfred. Senare var det dags för Raubtier. Jag hade verkligen försökt att lyssna in mig här, men misslyckats totalt. Jag får väl erkänna att jag inte tilltalas av norrländsk industrimetal med texter om jakt. Men de var helt klart helgens stora favoriter bland publiken.