Skogsröjet 2022

Pellentesque quis imperdiet ipsum. Suspendisse metus tortor, pretium a egestas sed, condimentum non felis. Sed magna est, sodales ac ligula a, vulputate pretium velit. Nullam interdum mollis euismod. Maecenas consequat diam vitae dolor viverra tincidunt. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Detta året fick jag med mig min underbara kompis till Skogsröjet. Hon hade även tillgång till en underbar husbil som vi bodde i under festivalen. Jag började köra norr över till Jönköping för att möta upp med min vän, och sedan drog vi E4 upp efter Vätterns strand mot lilla Reymyre strax norr om Norrköping.

Så snart vi hade husbilen på plats så gick vi ner till Camp Wood där min syster och hennes man hade slagit upp sitt tält. Det är Torsdag och Skogsröjet har öppet hus med bland annat husbandet Hardcore Superstar på scenen.

Det var första gången för min del på Skogsröjet, men den är väldigt lik det man upplevt på Helgeåfestivalen. Det var väldigt trevligt festivalfolk på Camp Woods, så vi tillbringade mest tid vid min systers tält. Tyvärr så kände jag mig väldigt trött under dagarna på festivalen, så jag hoppas verkligen inte att det är åldern som tar ut sin rätt 😆 Men det blev inte lika många band att se som man hade hoppats på.

Nestor var det som jag mest såg fram emot att se och de gjorde mig inte besviken. Det var även kul att få se Europe uppträda även om jag inte har varit någon fantast av bandet. Men de har ju en hel del hit-låtar i bagaget och är enormt stora ute i världen. Danko Jones var också riktigt kul att se på scen.

Skogsröjet (Torsdag)

Skogsröjet (Fredag)

Skogsröjet (Lördag)